Home Rij 1Nieuws

Alleen bij het Lasinstituut: Lasserskwalificatie in 1 dag!

By 12 oktober 2020 februari 6th, 2024 No Comments
Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

’s Ochtends proeflassen, ’s middags met je lasserskwalificatie (LK) op zak naar huis. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bij  Lasinstituut is het vanaf nu mogelijk je lasserkwalificaties binnen 1 dag volledig af te ronden. In samenwerking met DNV introduceert het Lasinstituut ‘Lasserskwalficatie (LK) in 1 dag’. Voor meer informatie en de voorwaarden neem contact met ons op.

Lascertificaat
MAG lassen
Elektrode lassen
MAG lasser

Het Lasinstituut helpen we onder het vaandel van onze vertrouwde partner DNV, bedrijven met certificeringen op zowel bedrijfs- als medewerkersniveau. Van een ‘eenvoudige’ lasserkwalificatie voor een binnenhoeklas, open V-naad en X-naad, tot het kwalificeren van de procedures voor onderwater lassen; In de afgelopen 3 jaar zijn de meest uiteenlopende projecten de revue gepasseerd. Als kennispartner van talloze organisaties, proberen we continu te anticiperen op geluiden uit de markt en zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te bedienen en ontzorgen.

Autogeen Buis
MAG lassen plaat
Autogeen lassen
MAG pijp

Haastige spoed

In onze sector valt of staat een opdracht soms met het vermogen om snel te kunnen schakelen. In een wereld van aannemers/onderaannemers, bemiddelaars, inleners/ZZP-ers en toezichthoudende instanties is het voor lassers zaak om zich te bekwamen in de juiste processen en te kwalificeren voorde juiste dekkingsgebieden. Soms komt het voor dat je voor een project/opdracht wel de juiste vaardigheden hebt, maar simpelweg niet over de juiste papieren beschikt. In dat geval is het vaak snel schakelen om te zorgen dat je je toch beschikbaar kunt stellen voor de desbetreffende werkzaamheden. Ook maken we mee dat iemand op de valreep tot de conclusie komt dat het desbetreffende certificaat is verlopen. In dergelijke situaties telt elke dag!

In één dag je lascertificaat

Onder de vlag van onze trouwe partner DNV, kwalificeert het Lasinstituut elk jaar honderden lassers en bedrijven binnen elke tak van onze sector. DNV is door de Raad van Accreditatie gecertificeerd conform de EN-ISO/IEC 17024 & EN-ISO/IEC 17020.

Met trots presenteren wij als enige in Nederland onze nieuwe service:

Lasserskwalificatie in 1 dag

Gedurende speciaal geselecteerde dagen stellen wij onze werkplaats(en) beschikbaar voor onderstaande spoedkwalificaties conform de NEN-EN-ISO 9606-1.

Deelnemers worden vooraf door ons aangemeld bij DNV, wat ons in staat stelt kandidaten nog dezelfde dag met hun Lasserskwalificatie (LK) naar huis te sturen!

Leave a Reply