Consultancy

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

De Groot LPMW Lasinstituut is kennispartner van las-technisch Nederland! Waar kunnen we jullie mee van dienst zijn?

Advies

Advies en ondersteuning
Meer informatie

Certificering

Bedrijfscertificering
Meer informatie

Regelgeving

Normen, specificaties wet- en regelgeving
Meer informatie

Vak Lastechniek is continu in beweging

Daarnaast kun je uitstekend bij ons terecht voor kaderopleidingen. Het volgen van kaderopleidingen is belangrijk om op de hoogte blijven van wijzigingen in normen, regelgeving, technieken of hogere eisen. Met een lascertificaat kun je laten zien dat je op de hoogte bent van de veranderde lastechniek. Het biedt jou als lasser dan ook zekerheid bij opdrachtgevers. Je vindt onder andere de volgende kaderopleidingen bij De Groot LPMW Lastinstituut:Meesterlasser (IWP) en Lasspecialist (IWS).

Wij kunnen aantonen dat wij continu kijken naar het vak Lastechniek. Zo is orbitaal lassen een relatief nieuw proces in de laswereld. Wil jij orbitaal lasser worden? Neem dan gerust?contact?met ons op voor de mogelijkheden!

Lascursus op maat

Wij bieden NIL-lasopleidingen,?lascertificeringenéén kaderopleidingen aan op ieder gewenst niveau. Bovendien is het mogelijk om de praktijklessen in de avond en het weekend te volgen. Wil je liever een specifieke lascursus volgen? Een lascursus die volledig afgestemd is op jouw voorkeuren en wensen? Het is voor ons mogelijk om een lascursus met specifiek trainingsprogramma voor jou op te stellen. Voor meer informatie verzoeken wij je om?contact?met ons op te nemen.

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via:?088-1344555?of per e-mail:?info@lasinstituut.nl.