Home Rij 1Nieuws

BCO & Lasinstituut introduceren nieuwe venture; Hyperbaric Welding Center

By 23 juni 2023 juni 26th, 2023 No Comments

Vanuit een gedeelde ambitie om het opleidingstraject tot onderwaterlasser nieuw leven in te blazen, slaan BCO en het Lasinstituut de handen ineen met een nieuwe venture; Hyperbaric Welding Center. Met de gecombineerde expertise van ons beider organisaties, zijn wij in staat een gedegen en gestroomlijnd traject op te tuigen en hopen we een gat te dichten in het huidige Nederlandse (en Europese) opleidingsaanbod.

Met het Hyperbaric Welding Center richten we ons hoofdzakelijk op de volgende diensten:

  • Opleiden van onderwaterlassers vanuit verschillende uitgangsposities en op diverse niveaus
  • Organiseren van las-technische certificeringen (lasserskwalificaties) onder zowel Europese- als Amerikaanse normering
  • Organiseren van verlengingsdagen t.b.v. de geldigheid van lasserskwalificaties

Op 15 september dit jaar organiseert Hyperbaric Welding Center een open dag. Belangstellenden zijn deze dag welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en zich te laten informeren op het gebied van onderwaterlassen. De open dag, evenals het leeuwendeel van de opleiding, vindt plaats op het opleidingscentrum van BCO te Enkhuizen. Gelegen aan de waterkant is hier met de verschillende bassins aanwezig in het pand voldoende gelegenheid om zowel in- als buiten een volledig gecontroleerde omgeving de fijne kneepjes van het vak te leren.

Kom een kijkje nemen op onze open dag!

Onder het Vaandel van DNV is het Lasinstituut gemachtigd om zelfstandig op te treden als zijnde beoordelaar en examinator, en helpen we organisaties met het behalen en verlengen certificaten op bedrijfs- en persoonsniveau (LK & LMK). Dit doen wij zowel onder Europese als Amerikaanse normering, en naast Enkhuizen en de locaties van het Lasinstituut bieden wij ook gelegenheid voor training en certificering op locatie of bij de klant in-company.

Houd de komende periode onze websites en socials in de gaten voor nadere updates inzake deze nieuwe venture. Wij zijn enthousiast, en kijken er enorm naar uit om onze gedeelde klantenkring en overige organisaties te gaan ondersteunen op het gebied van onderwaterlassen.

We heten jullie graag welkom op onze open dag op 15 september. Meld je aan via bovenstaande knop of stuur voor meer informatie een mailtje naar info@lasinstituut.nl

Leave a Reply