Bedrijfscertificering

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Bedrijfscertificering

MME Group

Ook voor kwalificeren/certificeren op bedrijfs- en persoonsniveau (zowel boven- als onderwater) bent u bij het Lasinstituut aan het juiste adres. Of het nu gaat om de Europese norm (EN-ISO) of Amerikaanse norm (AWS/ASME). Met accreditatie vanuit DNV mag het Lasinstituut zelfstandig optreden als examinator en beoordelaar.

Daarnaast kan het Lasinstituut ondersteuning bieden bij het vaststellen van de benodigde kwalificaties, en up-to-date houden van reeds bestaande certificaten (verleningen). Met het eigen systeem Lascertificaat.nl wordt het bedrijven makkelijker gemaakt om certificaten van las-technisch personeel overzichtelijk te houden en te beheren.

Voor kwalificatietrajecten kan een beroep worden gedaan op de lasscholen in Sliedrecht en Breda, maar kan ook een deskundige worden ingeschakeld om ondersteuning te bieden op locatie. Desgewenst kan de haalbaarheid van een kwalificatie worden getoetst aan de hand van een testdag voor de desbetreffende lasser, en kan indien nodig een stukje specifieke training worden ingepland om de kloof in niveau te overbruggen.

Bel ons voor meer informatie via 088-1344555 of stuur een mail naar info@lasinstituut.nl

Vak Lastechniek is continu in beweging

Daarnaast kun je uitstekend bij ons terecht voor kaderopleidingen. Het volgen van kaderopleidingen is belangrijk om op de hoogte blijven van wijzigingen in normen, regelgeving, technieken of hogere eisen. Met een lascertificaat kun je laten zien dat je op de hoogte bent van de veranderde lastechniek. Het biedt jou als lasser dan ook zekerheid bij opdrachtgevers. Je vindt onder andere de volgende kaderopleidingen bij De Groot LPMW Lastinstituut:Meesterlasser (IWP) en Lasspecialist (IWS).

Wij kunnen aantonen dat wij continu kijken naar het vak Lastechniek. Zo is orbitaal lassen een relatief nieuw proces in de laswereld. Wil jij orbitaal lasser worden? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Lascursus op maat

Wij bieden NIL-lasopleidingen, lascertificeringen én kaderopleidingen aan op ieder gewenst niveau. Bovendien is het mogelijk om de praktijklessen in de avond en het weekend te volgen. Wil je liever een specifieke lascursus volgen? Een lascursus die volledig afgestemd is op jouw voorkeuren en wensen? Het is voor ons mogelijk om een lascursus met specifiek trainingsprogramma voor jou op te stellen. Voor meer informatie verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via: 088-1344555 of per e-mail: info@lasinstituut.nl.