Home Rij 1

Cursisten aan het woord: Jacco Post, IWT

By 20 februari 2019 februari 21st, 2020 No Comments

Vorige maand spraken wij met Mitchell Hendrikx die op dat moment bij ons de cursus TIG RVS 3 volgde op onze vestiging te Breda. Voor diegenen die na het lezen van dat artikel benieuwd zijn naar het resultaat: Mitchel is geslaagd met een 10 voor tekeninglezen!

Deze week praten we met Jacco Post, werkzaam als zelfstandig Visueel Lasinspecteur. Jacco is samenwonend en is vader van een meisje van 3 en een zoon van 15.

Hoe ben je hier terechtgekomen?

Via mijn collega, die bij jullie al de S-MLT heeft gevolgd en hier erg positief over was.

Waarom heb je gekozen voor de IWT?

Om mijn kennis te verbreden. Ik ben veel betrokken bij het beoordelen van laswerk. Ik heb hiervoor reeds de IKT level 2 gedaan, maar dit is een mooie aanvulling daarop. De IWT is meer praktijkgericht. Ik had deze opleiding 10 jaar eerder moeten doen! Ik kan de IWT iedereen aanraden, vooral materialenkennis is bijzonder leerzaam. Weten waar je mee bezig bent en kunnen onderbouwen waarom je bepaalde beslissingen neemt.

Hoe gaat het tot dusver?

Ja het bevalt uitstekend! Ik vind het een leuke opleiding en word goed begeleid. Ik vind het prettig bij het Lasinstituut, en voel me geen nummer maar een beetje ?kind aan huis?. Het zijn kleine klassen met een persoonlijke benadering.

En waar hoop je over een aantal jaar te staan?

Ik hoop uiteindelijk een expert te zijn op mijn vakgebied, die zijn kennis kan overdragen aan de volgende generatie.

Bedankt voor je tijd Jacco, en heel veel succes met de opleiding!