Elektrode lassen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Elektrode lassen wordt ook wel BMBE lassen genoemd. Voluit staat dit voor booglassen met beklede elektrode. Wil jij vakbekwaam worden als BMBE lasser? Schrijf jezelf dan direct bij ons in voor één van onze BMBE lasopleidingen. De Groot LPMW Lasinstituut is h?t lasopleidingscentrum van Nederland!

BMBE lassen

Bij elektrode lassen hoeft er geen gebruikgemaakt te worden van een beschermgas. Dit komt doordat de las beschermd wordt door legeringen in de bekleding van de elektrode. Dit zorgt er verder voor dat BMBE lassen uitermate geschikt is voor lassen buiten. Er hoeft immers geen beschermgas gebruikt te worden.
Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je terecht voor het volgen van de volgende BMBE lasopleidingen:

Aluminium lassen met elektrode

Aluminium lassen met elektrode wordt niet gezien als één van de makkelijkere lasopleidingen. Het draagvlak met MAG of TIG lassen is kleiner dan met andere lasprocessen. Twijfel je over elektrode lassen? Weet je niet zeker welke lasopleiding voor jou haalbaar is? Bij De Groot LPMW Lasinstituut is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor een gratis testdag. Zodoende kunnen wij met jou kennismaken en een passend advies voor jouw situatie uitbrengen. Kortom: onze lasdocenten zorgen altijd voor dat jij d? juiste lasopleiding kiest!

Inschrijven voor een lasopleiding

Word BMBE lasser door jezelf in te schrijven bij h?t lasopleidingscentrum van Nederland! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met De Groot LPMW Lasinstituut. Je kunt ons direct bereiken via +31 (0)88-134455 of via info@lasinstituut.nl. Onze lasspecialisten helpen je graag om d? specialist in elektrode lassen te worden!