Nieuws

Gratis Workshop Utrecht: Het belang van Visuele Inspecties en normering bij constructies

By 8 oktober 2019 februari 21st, 2020 No Comments

Deze zomer deelden wij al het heugelijke nieuws dat we een nieuwe vestiging hebben geopend, ditmaal in Utrecht. Inmiddels is de school ingericht en klaar voor het nieuwe seizoen! Op donderdag 31 oktober organiseren wij een gratis Workshop voor bedrijven binnen en buiten regio Utrecht. Samen met onze partner UW Werken hebben we een boeiend programma samengesteld, waarbij we naast een introductie van ons beider organisaties een lezing zullen geven over het belang van Visuele Inspectie en normering in de constructie. Deelname aan de workshop is volledig kosteloos, dus wees er snel bij om een plekje te bemachtigen.

Flyer introductie VT-Workshop[def]

Tijdens onze nieuwe workshop ?Het belang van Visuele Inspectie & normering in de constructie volgens EN 1090-2?, staan we stil bij de noodzaak van visuele inspectie bij constructies.

Daarnaast gaan we aan de hand van praktijkvoorbeelden oefenen met het herkennen van lasonvolkomenheden, en zullen we hierbij gebruik maken van onze eigen gegoten werkstukken. We brengen verschillende kwaliteitsniveaus in kaart met behulp van de NEN-EN ISO 5817 norm en zullen stukjes theorie uit onze visuele inspectieopleidingen (VT-w1&2, CSWIP & IWI-c) behandelen, waarbij we stilstaan bij de gangbare lasprocessen in relatie tot lasonvolkomenheden zoals omschreven in de NEN-EN-ISO 6520-1.

Locatie, data en tijd van deze workshop:

Locatie?Utrecht Donderdag 31 oktober 2019 van 9:00 tot 16:00 uur