Lasadvies

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je lasadvies om gespecialiseerde kennis en vaardigheden op het gebied van lassen te verkrijgen? Als NIL-erkend lasopleidingsinstituut hebben wij door de jaren heen al vele lascursisten mogen begeleiden. Neem direct contact op en stel je vragen. Onze lasspecialisten denken graag met je mee!

Lasconsultancy: betrouwbaar en onafhankelijk

De Groot LPMW Lasinstituut biedt een ruime ervaring in lasconsultancy. Zo hebben wij al vaak lasadvies mogen verstrekken bij EN 1090 certificering en CE staalconstructies. Als betrouwbare en onafhankelijke partner kunnen wij je ondersteunen bij controles voor, tijdens ?n na het lassen. Kortom: kies voor De Groot LPMW Lasinstituut voor lasadvies op maat!

Divers aanbod aan lasopleidingen

Kennis is macht. Behalve lasadvies kun je daarom ook bij ons terecht voor het volgen van diverse lasopleidingen. Van MIG lassen tot Autogeen lassen en van TIG lassen tot Orbitaal lassen, De Groot LPMW Lasinstituut is d? lasopleider van Nederland!

Kies je voor het volgen van een lasopleiding bij ons lasopleidingsinstituut? Dan kun je rekenen op:

  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles;
  • Op meerdere plaatsen in Nederland te volgen (meerdere vestigingen).

Neem direct contact op!

Heb je nog vragen of wens je direct lasadvies? Je kunt onze specialisten bereiken via info@lasinstituut.nl en +31 (0)88-1344555. Via inschrijven kun je jezelf aanmelden voor één van onze lasopleidingen!

Volg ons op Facebook

Om alvast kennis te maken met De Groot LPMW Lasinstituut, kun je ons volgen op Facebook. Daarnaast kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ideaal om op de hoogte te blijven van vakinformatie, onze workshops ?n lasopleidingen.