Lascursus Breda

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Een lascursus in Breda volg je natuurlijk bij De Groot LPMW Lasinstituut. Het Lasinstituut biedt lascursussen en kaderopleidingen op ieder gewenst niveau in onze vestiging in Breda. Je hebt bij ons de keuze uit 50 standaard NIL lasopleidingen. Het Lasinstituut is een NIL-erkend opleidingsinstituut met een hoog slagingspercentage. De praktijkopleidingen zijn toegespitst op het leren lassen van lasprocessen in de praktijk. In al deze opleidingen zit echter ook een stukje theorie verwerkt. Deze wordt aan de hand van een examen getoetst.

Lassen in de praktijk

De lascursussen in Breda zijn onderverdeeld in vier niveaus. Wanneer je nog geen ervaring hebt met het lasproces, begin je bij de basis op niveau 1. Heb je al wat ervaring met het desbetreffende lasproces (bijvoorbeeld vanuit de praktijk, of een voorgaande opleiding) dan heb je de mogelijkheid om in te stromen op een hoger niveau. In principe geldt een vrije instroom t/m niveau 3.

Naast het niveau wordt onderscheid gemaakt in verschillende lasprocessen en materialen. Voor de lasprocessen TIG en MAG geldt dat er gekozen dient te worden voor een specifieke materiaalsoort aluminium (enkel in het geval van TIG), staal en RVS.

Lassen met leerproblematiek of taalbarri?re?

Wanneer er in verband met leerproblematiek of een taalbarri?re weinig perspectief is om ook het theoretische onderdeel van de praktijkopleidingen tot een succes te brengen, kan er worden gekozen voor een praktijkdiploma. In dit geval wordt de theorie buiten beschouwing gelaten en doet de kandidaat enkel een praktijkexamen. Desgewenst kan later de theorie alsnog worden behaald, waarna het diploma wordt omgezet naar een regulier diploma. Bekijk onze opleidingskalender en schrijf je vandaag nog in voor een lascursus in Breda.

Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op via +31(0)88-1344555 of door een email te sturen naar info@lasinstituut.nl. U geeft aan wat uw wens is en een van onze lasspecialisten en Lascoördinatoren neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vestiging Breda (Hoofdkantoor)
Weidehek 24, 4824 AS Breda
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl