Lascursus Zeeland

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

In provincie Zeeland kun je bij ons in Middelburg terecht voor het volgen van een lascursus. Wil je MAG lasser worden? Van MAG lassen tot MIG lassen en van BMBE lassen tot Orbitaal lassen, De Groot LPMW Lasinstituut staat voor het verzorgen van hoogwaardige lasopleidingen. Meld jezelf aan onder inschrijven of neem contact op voor passend advies. Wij denken graag gericht met je mee!

D? lasopleider van Nederland

Wij zijn trots op de kwaliteit van de lascursussen die wij mogen geven in Middelburg, Zeeland. De Groot LPMW Lasinstituut staat voor de volgende kenmerken:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen.

Lasopleidingen van hoog niveau

Als lasopleidingsinstituut verzorgen wij NIL-lasopleidingen op hoog niveau. Een persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke aspecten. Zo is het mogelijk om eventuele gemiste praktijklessen in te halen in de avond of op zaterdag. Wil je een specifiek trainingsprogramma conform jouw situatie? Dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Aanmelden voor lascursus

Benieuwd naar de mogelijkheden tot het volgen van een lascursus in provincie Zeeland? De Groot LPMW Lasinstituut staat als d? lasopleider van Nederland voor je klaar. Bekijk eventuele data in onze opleidingskalender of vraag naar de mogelijkheden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes? Schrijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief. Zodoende blijf je op de hoogte van interessante vakinformatie, informatie over onze lasopleidingen en workshops ?n mooie aanbiedingen!

Vestiging Middelburg
Arnesteinweg 63, 4338 PD Middelburg
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl