Home Rij 1Nieuws

Locatie Sliedrecht nu beschikbaar voor dag- en kaderopleidingen!

By 19 oktober 2023 maart 12th, 2024 No Comments

Vanuit onze hoofdlocatie te Breda wordt tot op heden het leeuwendeel van de kaderopleidingen verzorgd, en bieden we (naast onze avondopleidingen) onze cursisten de gelegenheid om een lasopleiding overdags te doen. Met een immer groeiend klantenbestand dat inmiddels het overgrote deel van lassend Nederland beslaat, vinden wij het belangrijk om ook centraler in Nederland te kunnen voorzien in de vraag naar kader- en dagopleidingen. Om deze reden hebben we deze zomer alle registers opengetrokken om onze locatie in Sliedrecht voor te bereiden op de uitbreidingsplannen voor aankomend jaar.

Dagopleiding Sliedrecht – Nu wekelijks op de woensdag & donderdag

Deze week zijn we in Sliedrecht afgetrapt met een dagopleiding op de woensdag. De belangstelling bleek groter dan vooraf verwacht, en inmiddels zijn wij druk bezig met het werven voor nieuwe lichtingen op de woensdag en donderdag. De nieuwe lichtingen gaan van start in januari, dus bemachtig snel je plekje!

Meer informatie

IWT en vooropleiding S-MLT in september 2024

Ben jij voornemens om volgend seizoen te beginnen aan je opleiding IWT of S-MLT? Op locatie Sliedrecht is dit jaar de eerste groep gestart, en de eerste aanvragen voor volgend seizoen zijn inmiddels binnen. Gedurende het seizoen organiseren we diverse praktijk- en meeloopdagen. Wil jij zelf ervaren wat ons onderscheidt van andere opleiders, of heb je behoefte aan een (vrijblijvend) adviesgesprek? Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg!

Bekijk hier onze online leeromgeving; de Lasinstituut Academy!

Nieuwe data VT-w2 opleiding & Terugkomdag

Ook voor onze inspectie-opleidingen en bijeenkomsten staan nieuwe lichtingen op de kalender. Voor februari 2024 staat weer een nieuwe dagopleiding op de planning, en eind dit jaar kunnen reeds gecertificeerde inspecteurs bij ons hun jaarlijkse documentatie op orde brengen op onze terugkomdag. Zie hieronder:

Terugkomdag Sliedrecht – 8 december 2023 – 8:00 uur

VT-w2 dagopleiding – 21 februari 2024 – 8:00 – 15:00 uur

Meer informatie