Home Rij 1Nieuws

Opnieuw topresultaat NIL Kaderopleidingen seizoen 2021/2022

Het opleidingsseizoen 2021/2022 zit erop, en wij blikken vast terug op opnieuw een succesvol jaar waar ook dit jaar weer significante stappen zijn gezet ter verbetering van onze kaderopleidingen. Denk hierbij aan het verder optimaliseren van het examenprogramma, en de introductie van onze online leeromgeving; de Lasinstituut Academy

Voor onze opleidingen IWP, IWS en IWI-C zijn de resultaten inmiddels bekend, en die liegen er niet om! Wederom hebben wij samen met onze kandidaten een topresultaat neergezet, en daar zijn we trots op. Met opnieuw slagingspercentages ver boven het landelijke gemiddelde, treden wij het nieuwe seizoen met enthousiasme en vertrouwen tegemoet. Op deze pagina gaan wij de resultaten met jullie delen van het afgelopen opleidingsseizoen. Naarmate de resultaten voor de overige kaderopleidingen binnenkomen zullen wij ze op deze pagina toevoegen.

Bekijk de resultaten per opleiding hieronder:

  Ben jij van plan om dit jaar een NIL-kaderopleiding te volgen?

Dan ben je bij het Lasinstituut aan het juiste adres! Met voor alle kaderopleidingen een sterke focus op de praktijk, onze eigen online leeromgeving en een uitgebreid examenprogramma bereiden wij jou optimaal voor op de tussentijdse- en eindexamens. Niet overtuigd? Kom een kijkje nemen op onze Introductiedag op 2 september in Breda, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hieronder voor een overzicht van onze kaderopleidingen:

Kaderopleidingen

Leave a Reply