SMLT schakelcursus

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Volg de SMLT schakelcursus bij De Groot LPMW Lasinstituut. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot d? lasopleider van Nederland. Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het volgen van d? gewenste lasopleiding!

SMLT opleiding: cursusinformatie

Alvorens in te kunnen stromen tot de opleiding International Welding Technologist, dien je als lascursist over voldoende voorkennis te beschikken op het gebied van lassen. Met behulp van de SMLT schakelcursus kun je aantonen dat je over deze voorkennis beschikt. Belangrijke informatie over de lasopleiding vind je hieronder:

International Welding Technologist (IWT)

Na slaging voor de SMLT schakelcursus ontvang je een certificaat dat jou toelaat tot de opleiding International Welding Technologist (IWT). Voorheen werd deze lasopleiding Middelbare lastechniek (MLT) genoemd. Tijdens de lasopleiding International Welding Technologist komen hedendaagse lasnormen naar vormen. Doel: het goed interpreteren van normen en regelgeving op de werkvloer. Gedacht kan worden aan EN 1090, NEN-EN-ISO 3834 en EN-ISO 1473. Meer informatie omtrent onze IWT lasopleiding vind je onder International Welding Technologist.

Aanmelden voor de lascursus

Heb je vragen of wil je jezelf direct inschrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een meer informatie en een passend advies. Onze lasspecialisten helpen je graag!

Wil je te allen tijde op de hoogte blijven van interessante vakinformatie, onze lasopleidingen en workshops? Schrijf jezelf dan direct in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je een kijkje nemen op Facebook voor een kleine impressie van De Groot LPMW Lasinstituut. Wij heten je graag van harte welkom bij ons lasopleidingsinstituut!

Ga naar de opleidingspagina