MIG lascursus

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je een MIG lascursus volgen of jezelf ontwikkelen in de MIG lastechniek? De Groot LPMW Lasinstituut verzorgt diverse MIG lasopleidingen op elk gewenst niveau. Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor meer informatie. De Groot LPMW Lasinstituut: voor het behalen of verlengen van jouw lasdiploma!

Mogelijkheden van MIG lasopleidingen

Wij bieden als erkend lasopleidingsinstituut een diversiteit aan MIG lasopleidingen. Je kunt kiezen uit één van de volgende MIG lascursussen:

Verschil MIG en MAG lassen

Hoewel MIG en MAG lassen veelal in één adem met elkaar worden genoemd, zijn het toch echt twee verschillende lascursussen. Zo wordt er bij MIG lassen gebruikgemaakt van een inert gas, terwijl er bij MAG lassen actieve gassen gebruikt worden. Verder ervaren wij in de praktijk dat MIG lassen moeilijker is dan MAG lassen. Wij raden derhalve aan om eerst een MAG lasopleiding te starten, alvorens jezelf in te schrijven voor een MIG lascursus. Wil je kijken op welk niveau je zit als lasser? Dan kun je ervoor kiezen om een proefles bij ons te volgen. Onze lasinstructeurs kunnen zodoende beoordelen op welk niveau je zit.

H?t lasopleidingsinstituut van Nederland

Van MIG lassen tot MAG lassen en van BMBE lassen tot Autogeen lassen, lascursussen volg je bij De Groot LPMW Lasinstituut! Door de jaren heen hebben wij al vele lascursisten mogen begeleiden. Je kunt bij ons rekenen op een hoog slagingspercentage, ervaren lasinstructeurs ?n flexibele lessen. Liever een lascursus op maat? Geen probleem. Onze lasspecialisten denken met je mee en zorgen ervoor dat je een lascursus conform jouw wensen kunt volgen. Zelfs lascursussen op locatie behoren tot de vele mogelijkheden!

Schrijf jezelf direct in voor een MIG lascursus!

Kies de juiste MIG lascursus via inschrijven en meld je direct aan. Bij enige vragen kun je contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat jij je lasdiploma behaalt!