Lascursus avondschool

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je vakbekwaam worden in de lastechniek, maar is het niet mogelijk om altijd een praktijkles te volgen? Dan helpt De Groot LPMW Lasinstituut je graag. Wij bieden namelijk onze lasopleidingen op verschillende tijden aan. Gedacht kan worden aan overdag en ?s avonds. Daarnaast bieden wij zelfs mogelijkheden aan om de gewenste praktijkles op zaterdag te volgen. Wil je dus een praktijkles volgen in de avonduren? Schrijf jezelf dan direct in voor een lascursus bij onze avondschool!

Waarom De Groot LPMW Lasinstituut?

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot d? lasopleider van Nederland. Lascursisten volgen lasopleidingen bij De Groot LPMW Lasinstituut vanwege het volgende:

  • Mogelijkheid tot het volgen van praktijklessen overdag, ?s avonds en op zaterdag;
  • Hoog slagingspercentage;
  • Officieel NIL-erkend lasdiploma na slagen.

Van MIG lassen tot MAG lassen en van TIG lassen tot Autogeen lassen, volg de gewenste lascursus bij onze avondschool. Onder inschrijven kun je direct terecht voor meer informatie.

Gekwalificeerde lassers

Tegenwoordig is het zeer belangrijk om als lasser over de benodigde vaardigheden en kennis te beschikken. Hiervoor kun je bij ons terecht voor het behalen of verlengen van lascertificeringen. Wil je meer informatie omtrent lasserskwalificaties of lasmethodekwalificaties? Klik dan hier door op de pagina van lascertificering.

Lascursus avondschool: direct inschrijven!

Meld jezelf direct aan onder inschrijven en volg de gewenste lascursus wanneer het jou uitkomt! Heb je vragen of wil je meer informatie over één van onze lasopleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met je aan, zodat jij een lascursus op maat bij ons kunt volgen!