Lascursus voor beginners

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je een lascursus voor beginners volgen om vakbekwaam in lassen te worden? Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je instromen op diverse niveaus. Schrijf jezelf direct in of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Zo is het voor ons mogelijkheid om door middel van een proefles te kijken op welk niveau je kunt instromen. Zodoende stroom je altijd op het juiste lasniveau in!

Lascursus voor beginners ?n gevorderden

Van beginners tot gevorderden, bij ons kun je terecht voor lasopleidingen van niveau 1 t/m 4. Afhankelijk van jouw niveau kun je instromen voor één van onze lasopleidingen. Je kunt bij ons de volgende lasopleidingen volgen:

Lasopleidingen ?n lascertificeringen voor elk niveau

De Groot LPMW Lasinstituut biedt zowel praktijklessen als theorielessen om lasprocessen onder de knie te krijgen. Daarnaast helpen wij lascursisten om alles te weten te komen over nomen, regelgeving en lastechnieken. Zo kun je aantonen voor opdrachtgevers dat je beschikt over de benodigde vaardigheden en kennis omtrent lassen. Meer informatie over normen, regelgeving en lastechnieken vind je onder lascertificering.

Waarom kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut?

Als lasopleidingsinstituut hebben wij al vele lascursisten mogen begeleiden en voorzien van een lasdiploma. Wij leggen graag aan je uit waarom je voor d? lasopleider van Nederland moet kiezen. Zo bieden wij een hoog slagingspercentage, een officieel NIL-erkend lasdiploma na slagen ?n mogelijkheden tot het volgen van lessen overdag, ?s avonds en op zaterdag. Kortom: leren lassen doe je bij De Groot LPMW Lasinstituut!

Direct beginnen met lascursus voor beginners!

Schrijf jezelf direct bij ons in om vakbekwaam in lassen te worden? Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze enthousiaste club professionals staat voor je klaar om je te adviseren op het gebied van opleiding en lascertificering.