Lascursus Dordrecht

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Van orbitaal lassen tot BMBE lassen, De Groot LPMW Lasinstituut verzorgt vakkundige lascursussen in regio Dordrecht. Benieuwd? Schrijf jezelf dan direct in en leer lassen met behulp van onze ervaren lasinstructeurs. Door de jaren zijn wij als lasopleidingsinstituut uitgegroeid tot d? lasopleider van Nederland!

Gecertificeerde lasser worden

Van een beginnend tot een gevorderd niveau, iedereen kan bij ons een gecertificeerde lasser worden. In de omgeving van Dordrecht staan wij voor het verzorgen van de volgende lascursussen op niveau 1 tot 4:

Verder bieden wij mogelijkheden om een gecertificeerde lasser te worden. Onder het credo ?kennis is macht? verzorgen wij lascertificeringen om op de hoogte te blijven van belangrijke informatie in de laswereld. Meer informatie vind je hier.

Bekijk onze opleidingskalender

Onze opleidingskalender verschaft direct meer informatie omtrent onze lasopleidingen. Zo zie je meteen wanneer eventuele lascursussen plaatsvinden. Komt één van de huidige geplande datums niet goed uit? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo is het voor ons mogelijk om lascursussen conform jouw wensen samen te stellen. Wil je met meerdere lassers tegelijkertijd een lascursus volgen of een lascursus laten plaatsvinden op een gewenste locatie? Onze lasspecialisten denken graag met je mee, zodat je alles uit de lascursus kunt halen.

Maak kennis met het Lasinstituut

Wil je een lascursus in regio Nieuwegein volgen bij d? lasopleider van Nederland? Welkom bij De Groot LPMW Lasinstituut, h?t lasopleidingsinstituut van Nederland. Meld jezelf aan via inschrijven of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij heten je graag welkom!

Vestiging Sliedrecht
Industrieweg 47a, 3361HJ Sliedrecht
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl