Ontwikkelen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

De ontwikkelingen in de lastechnische branche volgen

Lassers zijn mensen die werken met passie voor hun vak. Het vak Lastechniek is veelzijdig en biedt vandaag de dag vele mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk dat lassers zich blijven ontwikkelen door specialisatie of juist door te groeien naar kaderfuncties.

Het Lasinstituut speelt hier met haar aanbod op in door lasopleidingen aan te bieden die aansluiten bij de behoefte in de markt.

De ontwikkelingen in de lastechnische branche volgen elkaar in hoog tempo op. Lasinstituut is continu bezig met het herkennen van deze ontwikkelingen, om deze vervolgens te implementeren in hun werkwijze. Onze branche heeft regelmatig te maken met nieuwe normen als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving. Bovendien spelen er regelmatig veranderingen op het gebied van kwaliteitseisen. Dit alles heeft invloed op jouw manier van werken. De kennis die wij over bovenstaande onderwerpen opdoen, delen we graag met je.

Ontwikkeling zorgt voor motivatie en verbeterde prestaties

Ontwikkeling van vaardigheden is voor ieder mens belangrijk. Het zorgt voor betrokkenheid bij het vak en daardoor ook voor een betere motivatie van uw medewerkers. Daarnaast wordt het kennisniveau van de medewerker verhoogd. Door mensen te ontwikkelen, zorg je dus voor betere kwaliteit en een betere motivatie van de medewerkers. De verbeterde kwalificaties van medewerkers zorgt voor een stevige duurzame inzetbaarheid. Bovendien neemt de productiviteit en loyaliteit van medewerkers toe. Genoeg redenen om te kiezen voor de diensten van Lasinstituut.

Opleidingen

Bij het Lasinstituut kun je terecht voor diverse diensten op het gebied van ontwikkeling. Zo kun je terecht voor diverse lastechnische praktijkopleidingen op verschillende niveaus. Daarnaast bieden wij verschillende kaderopleidingen aan voor het doorontwikkelen van lastechnisch geschoold personeel.

Maatwerk opleidingen

Een standaard opleiding voldoet niet altijd aan jouw specifieke wensen en behoeften. Daarom kun je bij het Lasinstituut ook terecht voor opleidingen op maat. Tijdens deze maatwerk opleidingen brengen we samen met jou de wensen in kaart. Op basis hiervan stellen wij een specifiek trainingsprogramma op.

Certificering

Naast het bieden van opleidingen kun je ook bij ons terecht voor verschillende diensten op het gebied van certificeringen. Zo bieden wij een compleet traject aan op het gebied van lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties.

Subsidiemogelijkheden

Door gebruik te maken van een van de bovengenoemde diensten, kun je in aanmerking komen voor een subsidieregeling (onder andere van Stichting Oom).