Lasopleiding Rotterdam

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Van MIG lassen tot BMBE lassen, De Groot LPMW Lasinstituut is d? lasopleider van Nederland. Wil je een lasopleiding volgen in Rotterdam? Schrijf jezelf dan direct bij ons in. Als NIL-erkend lasopleidingsinstituut heten wij lascursisten van harte welkom op onze locatie in Rotterdam. Bij enige vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden ze graag!

Voor zowel beginnende als gevorderde lassers

De Groot LPMW Lasinstituut biedt lasopleidingen van niveau 1 tot 4 aan op locatie in Rotterdam. Je kunt jezelf aanmelden voor één van de onderstaande lasopleidingen:

Ben je ge?nteresseerd in het volgen van een lascursus, maar heb je al enige laservaring? Dan kun je jezelf inschrijven voor een proefles. Onze ervaren lasinstructeurs kunnen vervolgens inschatten op welk niveau je kunt instromen.

Waarom kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut?

Wij vertellen graag aan je waarom je moet kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut voor het volgen van een lasopleiding in Rotterdam. Zo staat ons NIL-erkend lasopleidingsinstituut voor een hoog slagingspercentage, ervaren lasinstructeurs ?n een flexibele en persoonlijke aanpak. Wil je een lascursus volgen op eigen locatie in Rotterdam? Geen probleem. Wij denken gericht met je mee, zodat je een lascursus op maat kunt volgen op een locatie naar keuze!

Inschrijven

Wil je een lasopleiding in Rotterdam volgen? Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor passend advies. Onze lasspecialisten helpen je graag. Ge?nteresseerd in het ontvangen van het laatste nieuws omtrent onze lasopleidingen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. De Groot LPMW Lasinstituut: d? lasopleider van Nederland!

Vestiging Rotterdam (TCR)
RDM Kade 59, 3089 JR Rotterdam
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl