NIL lascursus

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Word vakbekwaam in lassen bij De Groot LPMW Lasinstituut! Schrijf jezelf direct in voor een NIL lascursus en verkrijg de gewenste lastechniek onder de knie. Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Zo denken onze lasspecialisten graag met je mee, zodat jij d? gewenste NIL lascursus verkrijgt!

Compleet aanbod aan lasopleidingen

De Groot LPMW Lasinstituut is door de jaren heen uitgegroeid tot h?t lasopleidingsinstituut van Nederland. Je kunt dan ook uitstekend bij ons terecht voor een diversiteit aan lasopleidingen. Gedacht kan worden aan één van de volgende NIL lascursussen:

Naast diverse lasopleidingen bieden wij ook het behalen van jouw lascertificering aan. Zo nemen wij onder andere lesmethodekwalificaties en lasserskwalificaties af. Meer informatie omtrent lascertificeringen vind je hier.

NIL lascursus volledig op maat voor jou!

Wil je liever een lascursus volgen conform jouw wensen of op eigen locatie één van onze lascursussen volgen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van meer informatie om de juiste keuze te maken.

Waarom De Groot LPMW Lasinstituut?

Ben je ge?nteresseerd in het volgen van een lasopleiding bij ons opleidingsinstituut? Dan kun je rekenen op kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Wij staan voor een hoog slagingspercentage, ervaren lasinstructeurs ?n flexibele lessen. Bij De Groot LPMW Lasinstituut slaag je in korte tijd voor jouw NIL-erkende lasdiploma!

Inschrijven

Onder inschrijven kun je terecht om jezelf direct aan te melden voor één van onze NIL lascursussen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken via: +31 (0)88-134455 en info@lasinstituut.nl. Daarnaast kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze opleidingen.