André Forman

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

André Forman

Geboren: 21 juni 1965. Te ALBLASSERDAM

André Forman is op 17-jarige leeftijd begonnen als leerlinglasser in de scheepsbouw. Natuurlijk wilde hij zich verder ontwikkelen en is dan ook vervolgens in de apparatenbouw gaan werken zodat hij met veel verschillende lasprocessen in aanraking kwam.

De volgende stap in zijn carrière was werken in de wereld van tankwagens, tankcontainers, nieuwbouw en reparaties van tanks en chasissen. Enkele jaren later vond hij zijn uitdaging in de weg en waterbouw en dan met name in de natte sector, in de afmeervoorzieningen voor de zeevaart.

Gedurende aan het werk te zijn als lasspecialist heeft hij in zijn avonduren BMBE, TIG en MAG lassen niveau 1 tot en met 4 gehaald.

Andre is inmiddels alweer 9 jaar aan het werk als docent handvaardigheidsopleidingen bij de Groot LPMW Lasinstituut. Bovendien is hij beoordeelaar voor het NIL en DNV. Inmiddels heeft Andre ook het IWT en het MLT diploma gehaald en is hij in het bezit van het IWI-C diploma en certificaat.

“Waar ik het meest trots op ben is dat zelfs na al 9 jaar als docent aan de slag te zijn al mijn cursisten altijd in een keer geslaagd zijn! Lassen is geweldig en het vak blijft altijd een uitdaging!”