Basiskennis lassen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een lasopleiding of lascursus? Het Lasinstituut helpt je als lasopleidingsinstituut graag verder. Door de jaren heen hebben wij al vele lascursisten mogen begeleiden. Met vakkundige medewerkers laten wij je kennismaken met zowel de praktijk als theorie. Zo krijg je altijd de basiskennis lassen onder knie. Schrijf jezelf daarom direct bij ons in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij kijken graag gericht met je naar de mogelijkheden!

Lasopleidingen van niveau 1 t/m 4

Ben je een beginnende lasser of heb je juist al wat meer laservaring? Geen probleem. Iedereen kan bij ons terecht om de basiskennis lassen onder de knie te krijgen. Afhankelijk van jouw wensen kun je bij ons terecht voor de volgende lasopleidingen:

Lasprocessen

Elke lastechniek is anders. Zo maak je bij MAG lassen gebruik van actieve gassen. Bij MIG lassen maak je daarentegen gebruik van inerte gassoorten. Er zijn derhalve diverse lasprocessen in de lastechniek te onderscheiden. Als beginnende lasser raden wij het je aan om te starten met MAG lassen. Dit komt doordat het relatief eenvoudig te leren is en hedendaags één van de meest gangbare processen in de lastechniek is.

Meld jezelf aan

Geïnteresseerd om de basiskennis van lassen onder de knie te krijgen? Schrijf jezelf dan in bij het Lasinstituut. Bij enige vragen kun je ons contacteren via info@lasinstituut.nl en +31 (0)88-1344555. Wij zijn graag jouw kennispartner op lasgebied!