Cursus lassen voor beginners

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Ben je een beginnende lasser en wil je graag jouw lasdiploma halen? Volg dan een cursus lassen voor beginners bij De Groot LPMW Lasinstituut. Met gedreven en ervaren lasinstructeurs ga je aan de slag om de gewenste lastechnieken onder de knie te krijgen. Schrijf jezelf direct in of neem contact op en vraag naar meer informatie. De Groot LPMW Lasinstituut: h?t lasopleidingsinstituut van Nederland voor zowel beginnende als gevorderde lassers!

Lascursussen op meerdere niveaus

Als NIL-erkend lasopleidingsinstituut bieden wij lasopleidingen aan op verschillende niveaus. Beginnende lassers beginnen daarom bijvoorbeeld standaard op niveau 1. Ben je al verder gevorderd? Maak dan gebruik van een proefles om te kijken welk niveau jij aankunt. Je kunt jezelf inschrijven voor één van de onderstaande lasopleidingen:

Naast onze lasopleidingen kun je ook bij ons terecht voor het behalen van jouw lascertificering. Tegenwoordig stellen opdrachtgevers meer eisen aan hun werknemers. Zo dienen werknemers op de hoogte te zijn van wijzigingen in normen, regelgeving, technieken of hogere eisen. Met behulp van lascertificeringen kun je aantonen dat je beschikt over deze kennis. Wil je meer weten over het behalen of verlengen van jouw lascertificering? Lees dan hier verder.

Lascursus op maat

Tevens is het voor ons mogelijk om lascursussen op maat af te stemmen. Heb je speciale wensen of eisen ten aanzien van de lascursus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijkheden om de gewenste lascursus op een locatie naar wens te volgen.

Volg direct een cursus lassen voor beginners!

Meld je aan en volg een lasopleiding bij De Groot LPMW Lasinstituut. Voor vragen kun je ons direct bereiken via +31 (0)88-1344555 en info@lasinstituut.nl.