Cursus lassen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Een cursus lassen doe je natuurlijk bij De Groot LPMW Lasinstituut. Met behulp van ervaren lasinstructeurs wordt jouw lasdiploma / lascertificaat behaald of juist verlengd. Bekijk direct de lascursussen onder inschrijven of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag om de gewenste lastechniek onder de knie te krijgen!

Lascursus: MIG lassen, MAG lassen en meer

Zowel beginnende als gevorderde lassers kunnen bij ons terecht voor het volgen van een cursus lassen. Als NIL-erkend opleidingsinstituut kun je bij ons o.a. de volgende lascursussen volgen:

Cursus lassen op elk niveau

Wij bieden lascursussen op verschillende niveaus aan. Ben je nog onervaren als lasser? Dan stroom je in op niveau 1. Voor gevorderde lassers is het mogelijk om in te stromen op niveau 2 t/m 4 om een een meester te worden. Indien gewenst is het voor ons mogelijk om een cursus lassen op te stellen met een specifiek trainingsprogramma. De lascursus zal dan afgestemd worden op jouw behoeften en voorkeuren. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen.

Volg een workshop lassen

Naast lascursussen kun je ook bij ons terecht voor het behalen van jouw lascertificering en het volgen van workshops. Bij het behalen van een lascertificering kan gedacht worden aan lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties. Het volgen van een workshop staat daarentegen in het teken van het vergroten van kennis. Door beter op de hoogte te zijn van actuele normen, kan er gerichter gezocht worden naar oplossingen in jouw bedrijf.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot lassen? Wil je direct een cursus lassen volgen bij een ervaren NIL-erkend opleidingsinstituut? Schrijf jezelf dan via inschrijven bij ons in. De Groot LPMW Lasinstituut: voor professionele lassers!