Lasconsultancy

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

De Groot LPMW Lasinstituut is d? expert op het gebied van lasconsultancy. Daarnaast helpen wij je graag bij lasinspectie en -advies. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. Door gericht met onze klanten mee te denken, weten wij maatwerk te presenteren.

Betrouwbare en afhankelijke partner

Als lasopleidingsinstituut bieden wij een ruime ervaring van meer dan tien jaar op het gebied van lastechniek. Hedendaags hebben wij dan ook een uitgebreide kennis van de lasnormen. Kies je voor lasconsultancy bij De Groot LPMW Lasinstituut? Dan kies je voor een betrouwbare en afhankelijke partner die jou kan ondersteunen bij controles voor, tijdens ?n na het lassen. Door de jaren heen hebben wij al vaak lasconsultancy mogen bieden bij:

  • EN 1090 certificering;
  • CE staalconstructies.

Lascertificering

Lassen is een vak apart. Opdrachtgevers stellen steeds vaker bepaalde eisen aan werknemers. Het is daarom belangrijk dat lassers voldoen aan lasvaardigheden. Wil je zeker weten als lasser dat je voldoet aan de huidige eisen? Behaal of verleng jouw lascertificering dan bij De Groot LPMW Lasinstituut!

Met betrekking tot lascertificeringen kun je bij ons terecht voor lasserskwalificaties en lesmethodekwalificaties. Voor meer informatie hierover kun je terecht onder lascertificering. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door de mogelijkheden. Heb je vragen? Je kunt dan contact met ons opnemen voor meer informatie.

D? lasopleider van Nederland!

De Groot LPWM Lasinstituut biedt als lasopleidingsinstituut een diversiteit van lasopleidingen aan. Wij hebben deskundige medewerkers in dienst die je graag ondersteunen bij lasconsultancy. Om inzicht in de mogelijkheden te krijgen, kun je ons bereiken via info@lasinstituut.nl en +31 (0)88-1344555. Daarnaast plaatsen wij regelmatig berichten op Facebook om volgers op de hoogte te houden van interessante lasinformatie!