Lascursus Amsterdam

Ben jij op zoek naar een lascursus in de buurt van Amsterdam? De Groot LPMW Lasinstituut verzorgt lasopleidingen, workshops, certificeringen en maatwerktrainingen door heel Nederland. Naast vestigingen in Rotterdam, Sliedrecht en Utrecht is het bij het Lasinstituut altijd mogelijk een in-company lascursus in- of rondom Amsterdam in te richten.

Waarom kiezen voor het Lasinstituut?

Bij De Groot LPMW Lasinstituut geloven wij sterk in ambassadeurschap en duurzame samenwerkingen. Dit geldt zowel voor onze klanten, als leveranciers en overige relaties. Ook in de regio Amsterdam zijn graag jouw kennispartner op las-technisch gebied, en willen dienen als eerste aanspreekpunt bij technische vraagstukken. We beschikken over een team van enthousiaste en ervaren professionals, die graag eens met je meekijken of adviseren ten behoeve van las-technische vraagstukken.

Een lasopleiding volgen bij het lasinstituut:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen

Lascursus Amsterdam NIL niveaus 1 t/m 4

Voor alle erkende NIL-Lasopleidingen NIL niveaus 1 t/m 4 ben je bij De Groot LPMW Lasinstituut aan het juiste adres! Leer lassen met TIG, MIG, MAG, Autogeen en Elektrode in een van onze volledig uitgeruste werkplaatsen. Wijkt jouw opleidingsbehoefte af van het standaardopleidingsaanbod? Geen probleem! Bij het Lasinstituut gaan we graag met jou in gesprek om een training op maat samen te stellen, waarbij je uiteraard kunt rekenen op een bewijs van deelname! Neem direct contact met ons op.

Vestigingen door heel Nederland

Het Lasinstituut bedient klanten door heel Nederland, met eigen vestigingen in Utrecht, Breda, Sliedrecht, Sevenum en Rotterdam. Ook buiten onze eigen vestigingen, zoals bijvoorbeeld regio Amsterdam, verzorgen wij trainingen, lascursussen en workshops. Geen vestiging in de buurt? Neem contact op met onze binnendienst, en we denken graag met je mee!