Lascursus Gouda

Lascursus Gouda

De Groot LPMW Lasinstituut is marktleider in Nederland op het gebied van las-technische opleidingen. Met een breed scala aan lasopleidingen, kaderopleidingen, certificeringen (op bedrijfs- en medewerkersniveau), workshops en maatwerktrainingen, is het Lasinstituut graag jouw kennispartner en eerste aanspreekpunt als het gaat om las-technische vraagstukken en opleidingsbehoefte. Wil jij leren lassen met MIG, MAG, TIG, BMBE of Autogeen? Voor een lascursus in regio Gouda ben je bij de Groot LPMW Lasinstituut aan het juiste adres.

Bij De Groot LPMW Lasinstituut volg je alle officieel erkende NIL-opleidingen niveaus 1 t/m 4 voor alle processen op een van onze eigen vestigingen in Rotterdam, Breda, Sevenum, Utrecht of Sliedrecht. Naast de offici?le NIL-lasopleidingen zijn er diverse mogelijkheden voor het organiseren van een maatwerktraining. Zowel overdag als ’s avonds gelden diverse instroom-momenten welke je kunt terugvinden op onze opleidingskalender.

Een lascursus op locatie in regio Gouda

Wil je graag een lascursus bij ons volgen, maar zit er geen vestiging in de directe omgeving? Bij het Lasinstituut hebben we altijd de mogelijkheid een training of cursus in-house bij de klant op locatie te verzorgen. Ook in de omgeving Gouda zijn wij beschikbaar voor trainingen, workshops en certificeringstrajecten.

Waarom De Groot LPMW Lasinstituut?

Het Lasinstituut is d? lasopleider van Nederland. Met diverse vestigingen verspreid door heel het land, onderscheiden wij ons als aanbieder van totaaloplossingen. Naast opleidingen verzorgen wij certificeringen op bedrijfs- en medewerkers-niveau, inspecties en consultancy. Waarom zou jij in regio Gouda kiezen voor een lascursus bij het Lasinstituut?

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen

Leren lassen in Gouda

Wil jij eens met ons in gesprek over de een cursus, training, workshop of certificering op locatie in de regio Gouda? Neem contact op met onze binnendienst, en informeer naar de mogelijkheden. We beschikken over een club enthousiaste deskundigen, die graag met jullie de mogelijkheden inventariseren.