Lascursus kosten

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je een lascursus volgen en ben je daarom benieuwd naar de kosten ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ben je eruit? Dan kun je jezelf direct inschrijven voor één van onze lasopleidingen. De Groot LPMW Lasinstituut: h?t lasopleidingsinstituut van Nederland!

Lasopleiding volgen

Van beginnende tot gevorderde lassers, wij bieden voor ieder niveau passende lasopleidingen. Je kunt bij ons terecht voor lasopleidingen van niveau 1 tot 4:

Onder opleidingskalender vind je een overzicht met actuele data van onze lasopleidingen. Na het inschrijven verkrijg je direct een inzicht in de kosten van de lascursus. Heb je speciale wensen of voorkeuren ten aanzien van jouw lascursus? Geef ons dan gerust een belletje, zodat onze ervaren lasspecialisten gericht met je mee kunnen denken. Zo is het voor De Groot LPMW Lasinstituut mogelijk om lascursussen op maat aan te bieden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan flexibele praktijklessen, het volgen van een lascursus op locatie ?n het laten afstemmen van het lesmateriaal op jouw situatie. Kortom: bel De Groot LPMW Lasinstituut op +31 (0)88-1344555 en vraag naar de mogelijkheden!

Behalen van lescertificering

Om vakbekwaam in lassen te worden, raden wij het ten zeerste om jouw lascertificering te behalen. Zodoende kun je eenvoudig aantonen aan opdrachtgevers dat je op de hoogte bent van actuele normen, regelgeving, technieken en hogere eisen. Wil je meer informatie over het behalen van lasserskwalificaties of lesmethodekwalificaties? Lees dan gauw verder onder lascertificering.

Schrijf je in voor jouw lasdiploma!

Schrijf je in en verkrijg direct inzicht in de kosten. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken per telefoon en mail. De Groot LPMW Lasinstituut: d? lasopleider van Nederland!