Lascursus Middelburg

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Als NIL-erkend lasopleidingsinstituut kun je uitstekend bij ons terecht voor het volgen van een lascursus in Middelburg. Van MIG of MAG lassen tot BMBE lassen, De Groot LPMW Lasinstituut is d? lasopleider van Nederland. Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor de mogelijkheden. Zo is het voor ons mogelijk om lascursussen samen te stellen op basis van jouw behoeften!

Waarom kiezen voor het Lasinstituut?

Wij hebben al vele lascursisten mogen blij maken met hun lasdiploma. Met een prachtige score van 8.3 zijn wij trots op wat wij onze lascursisten mogen leren. Kies je voor De Groot LPMW Lasinstituut? Dan kun je rekenen op:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen.

Kun je onverhoopt een lascursus niet volgen? Geen paniek. Zo kun je de praktijkles overdag, in de avond en op zaterdag bij ons inhalen. Kortom: met De Groot LPMW Lasinstituut kies je voor lascursussen op maat!

Blijf jezelf als lasser ontwikkelen

Het vak Lastechniek is veelzijdig en continu in ontwikkeling. Bovendien hechten opdrachtgevers steeds meer waarde aan gekwalificeerde lassers. Het is daarom belangrijk om jezelf als lasser te blijven ontwikkelen. Bovendien zorgt meer kennis ervoor dat jij als lasser productiever en loyaler naar jouw werkgever wordt. Wil jij jezelf graag als lasser blijven ontwikkelen? Behaal dan jouw lascertificering bij De Groot LPMW Lasinstituut. Meer informatie omtrent het behalen of verlengen van jouw lascertificering vind je hier.

Aanmelden

Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je jezelf inschrijven voor een lascursus in Middelburg. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag gericht met je mee!

Vestiging Middelburg
Arnesteinweg 63, 4338 PD Middelburg
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl