Lascursus Nieuwegein

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

In regio Nieuwegein kun je uitstekend bij ons terecht voor het volgen van een lascursus. Wil je vakbekwaam worden in lassen? Op onze locatie in Utrecht verzorgen wij een diversiteit aan lasopleidingen. Schrijf jezelf direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut, d? lasopleider van Nederland!

Mogelijkheden bij het Lasinstituut

Wil je een lascursus volgen in de omgeving van Nieuwegein? Meld jezelf dan direct aan bij De Groot LPMW Lasinstituut. Als lasopleider bieden wij diverse mogelijkheden om een professionele lasser te worden:

Onze handvaardigheidsopleidingen (lasopleidingen) zorgen ervoor dat je een professionele lasser wordt. Met behulp van onze workshops blijf je op de hoogte bent van actuele normen, regelgeving, technieken en hogere eisen. Wij zeggen dan ook graag ?kennis is macht?. Tot slot bieden wij mogelijkheden tot het behalen ?n verlengen van jouw lascertificering. Gedacht kan worden aan: lasserskwalificaties en lesmethodekwalificaties.

Een lascursus op maat

Naast het volgen van lascursussen bij het Lasinstituut bieden wij ook maatwerk aan. Dit wil zeggen dat je, indien gewenst, lascursussen bij u op locatie in Nieuwegein kunt volgen. Eveneens is het mogelijk om deze lascursussen te volgen met meerdere personen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Schrijf je in of vraag informatie op!

Als lasopleidingsinstituut bieden wij kwalitatief hoogstaande lascursussen aan in de omgeving van Nieuwegein. Schijf jezelf direct in of vraag meer informatie aan door contact met ons op te nemen. Daarnaast kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ideaal om op de hoogte te blijven van interessante vakinformatie, informatie over onze lasopleidingen en workshops ?n mooie aanbiedingen!

Vestiging Utrecht (Hofclub)
Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl