Lascursus online

De Groot LPMW Lasinstituut is d? opleider van las-technisch Nederland. Met een breed scala aan NIL-lasopleidingen niveaus 1 t/m 4, kaderopleidingen (zoals bijvoorbeeld de IWP, IWS en IWT), Visuele inspectie-opleidingen en overige trainingen, bedient het Lasinstituut bedrijven door heel Nederland. Met de ontwikkelingen eerder dit jaar, waren we tijdelijk genoodzaakt onze lascursussen voor zover mogelijk op afstand te faciliteren. Dit heeft tot gevolg gehad dat we anders zijn gaan kijken naar het idee van een lascursus online.

Kaderopleiding op afstand

Het is natuurlijk moeilijk om een lascursus online te volgen, daar je hier bepaalde voorzieningen voor nodig hebt die je in de meeste gevallen thuis niet tot je beschikking hebt. Bij het Lasinstituut proberen we de balans te vinden tussen veilig/verantwoord lesgeven, en optimaal gebruik van alle beschikbare mogelijkheden. Zo zullen bij de kaderopleidingen in sommige gevallen de lessen klassikaal worden verzorgd, en gaan we het theoretische component van de NIL lascursus online verzorgen. Hierbij krijg je als deelnemer toegang tot onze online omgeving met extra oefenmateriaal.

Waarom kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut?

Met vestigingen door heel Nederland, wil De Groot LPMW Lasinstituut dienen als aanbieder van totaaloplossingen. Wat maakt ons uniek?

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen

Met een toegewijde club deskundigen zetten we ons elke dag in om de laswerkzaamheden van jouw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Nu ook deels op afstand

Wil jij een lascursus online volgen, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze binnendienst, en we vertellen je graag meer!