Lascursus Tilburg

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Op korte rijafstand van Tilburg verzorgen wij lascursussen op ieder gewenst niveau. Van beginnende tot gevorderde lassers, iedereen kan bij ons terecht om vakbekwaam te worden in lassen. Schrijf jezelf direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut of neem contact op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag jouw vragen, zodat jij een op maat verzorgde lascursus kunt volgen.

Waarom een lasopleiding volgen bij De Groot LPMW Lasinstituut?

Ge?nteresseerd in het volgen van een lascursus in de omgeving van Tilburg? Gevestigd in Breda bieden wij een diversiteit aan lasopleidingen. Lascursisten kiezen voor De Groot LPMW Lasinstituut vanwege de volgende kenmerken:

  • Een hoog slagingspercentage;
  • Een NIL-erkend lasdiploma;
  • Veel praktijkles i.c.m. goed lesmateriaal;
  • Ervaren lasinstructeurs (meer dan twintig jaar leservaring);
  • Meerdere vestigingen door heel Nederland en mogelijkheden om de lascursus op eigen gewenste locatie volgen.

Diverse lasopleidingen

Je kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan lasopleidingen. Gedacht kan worden aan: MAG lassen, MIG lassen, TIG lassen, Autogeen lassen, BMBE lassen en Orbitaal lassen. Bekijk ingeplande datums van lascursussen direct in onze opleidingskalender of neem contact op voor meer informatie. Je kunt onze lasspecialisten eenvoudig bereiken via telefoonnummer: +31 (0)88-1344555. Door gericht het gesprek met onze lascursisten aan te gaan, weten wij altijd een passende lascursus op te stellen. Heb je specifieke wensen of eisen ten aanzien van de lasopleiding? Geen probleem. Wij denken graag mee!

Een opleiding tot lasser

De Groot LPMW Lasinstituut verzorgt NIL-lasopleidingen in regio Tilburg. Volg direct een opleiding tot lasser door jezelf in te schrijven op onze website. Bij enige vragen kunt u onze lasspecialisten raadplegen.

Vestiging Breda (Hoofdkantoor)
Weidehek 24, 4824 AS Breda
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl