Lascursus Utrecht

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

De Groot LPMW Lasinstituut biedt een uitgebreid aanbod aan lascursussen op ieder gewenst niveau in Utrecht. Van beginner tot verder gevorderd, leer lassen op een professionele manier bij d? lasopleider van Nederland. Je kunt jezelf direct aanmelden onder inschrijven. Bij enige vragen omtrent onze lasopleidingen verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.

Motivatie en verbeterde werkprestatie

Voor opdrachtgevers is het steeds belangrijker om te beschikken over gekwalificeerde lassers. Zodoende weet een opdrachtgever zeker dat een lasser beschikt over bepaalde lasvaardigheden. Verder brengt een gecertificeerde lasser de volgende voordelen met zich mee:

  • Toename van productiviteit;
  • Vergroting van betrokkenheid en loyaliteit;
  • Verhoging van kennisniveau.

Je kunt bij De Groot LPMW Lasinstituut terecht voor diverse lasopleidingen in Utrecht en omgeving. Een totaaloverzicht van onze lasopleidingen vind je onder handvaardigheidsopleidingen. Voor meer informatie omtrent het behalen of verlengen van jouw lascertificering kun je terecht onder lasserskwalificatie en lasmethodekwalificatie. Samen met De Groot LPMW Lasinstituut word je een gecertificeerde lasser!

Delen van kennis omtrent lassen

Een startende lasser heeft vanzelfsprekend minder kennis van het vak. Wil je jezelf alvast een beetje inlezen omtrent lasnormen, lasprocessen en andere aanverwante termen op lasgebied? Neem dan gerust een kijkje in onze kennisbank. Wij helpen graag om jouw kennis op lasgebied te vergoten of juist op peil te houden.

Aanmelden bij De Groot LPMW Lasinstituut

Meld je aan en volg direct een lascursus bij De Groot LPMW Lasinstituut in Utrecht. Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes omtrent d? lasopleider van Nederland? Volg onze pagina op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij heten je alvast van harte welkom bij De Groot LPMW Lasinstituut!

Vestiging Utrecht (Hofclub)
Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl