Lascursus

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Het Lasinstituut biedt de mogelijkheid om een lascursus te volgen op ieder gewenst niveau. Wij bieden alle standaard NIL lasopleidingen, certificeringen en kaderopleidingen voor beginners en gevorderden.

Lascursus in de avond en het weekend

Het volgen van een lascursus naast jouw huidige baan is geen probleem. Wij geven de lascursussen namelijk ook in de avond en op zaterdag.

Lascursus voor iedereen

Welk niveau lasopleiding je ook nodig hebt, bij het Lasinstituut slaag je altijd. Het Lasinstituut is een NIL-erkend opleidingsinstituut. Je ontvangt daarom altijd een erkend diploma. Bij ons kun je terecht voor een lascursus in de volgende technieken:

Daarnaast bieden wij verschillende kaderopleidingen aan voor het doorontwikkelen van jouw lastechnische kennis.

Lascursus op maat

Een standaard lascursus voldoet niet altijd aan specifieke wensen. Het Lasinstituut biedt naast de reguliere lasopleidingen ook lascursussen op maat. Wij brengen samen de wensen in kaart en stellen een specifiek trainingsprogramma op.

Lascursus op locatie

Het is mogelijk om meerdere werknemers tegelijk een lascursus te laten volgen. Wij geven ook lascursussen op locatie.

Lascertificeringen

Om het vak als lasser uit te oefenen dien je over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Er is steeds meer vraag naar gecertificeerde lassers. Gekwalificeerde lassers moeten iedere 2 jaar door verlenging van hun lasserskwalificatie aantonen dat zij nog steeds over voldoende vaardigheden bezitten. Onze lasopleidingen richten zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheden ?n het behalen van de benodigde lasserskwalificaties.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via +31(0)88-1344555 of door een email te sturen naar info@lasinstituut.nl. Geef aan wat jouw wensen zijn en een van onze lasspecialisten of Lascoördinatoren neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Locaties

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden.