Lasnormen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Hedendaags zijn lasnormen steeds belangrijker voor opdrachtgevers. Wil je zeker weten dat je op de hoogte bent van actuele lasnormen en -regelgeving? Behaal of verleng dan jouw lascertificering bij De Groot LPMW Lasinstituut, d? lasopleider van Nederland!

Lascertificering: lasserskwalificatie en lasmethodekwalificatie

Om een gecertificeerde lasser te worden, is het van belang om jouw lascertificering te behalen. De Groot LPMW Lasinstituut helpt je graag hierbij. Zo kun je bij ons terecht voor:

Lasserskwalificatie

De vraag naar gekwalificeerd personeel stijgt. Met een lasserkwalificatie kun je aantonen dat je beschikt over vaardigheden om kwalitatief en veilig laswerk uit te kunnen voeren. De Groot LPMW Lasinstituut neemt de volgende lasnormen af: EN-ISO 9606-1, EN-ISO 9606-2, ASME sextion IX, AWS D.1.1 en AWS D.1.6. Alle informatie omtrent het behalen of verlengen van jouw lasserskwalificatie vind je hier.

Lasmethodekwalificatie

Door middel van een lasmethodekwalificatie kan de kwaliteit van producten gewaarborgd worden. Verder is het van belang dat de lassen in een bedrijf worden gemaakt conform de geldende normering. Alle noodzakelijke informatie vind je onder lasmethodekwalificatie.

Waarom certificeren bij De Groot LPMW Lasinstituut?

Kies je voor De Groot LPMW Lasinstituut voor het behalen van jouw lascertificering? Dan kun je rekenen op een snelle doorlooptijd van het proces. Daarnaast monitoren wij graag voor je of jouw lascertificaten verlengd dienen te worden. Kortom: bij ons ben je te allen tijde op de hoogte van actuele lasnormen!

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent lasnormen. Onder inschrijven kun je jezelf direct aanmelden voor lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties.