Lasopleiding Utrecht

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Op onze locatie in Utrecht kun je uitstekend terecht voor het volgen van een lasopleiding. Wil je vakbekwaam worden in MIG lassen of MAG lassen? Schrijf jezelf dan direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut, d? lasopleider van Nederland!

Lascursussen op ieder gewenst niveau

Door de jaren heen hebben wij zowel beginnende als gevorderde lassers mogen verwelkomen op locatie in Utrecht. Wil je een lasopleiding volgen om vakbekwaam te worden als lasser? Meld je dan aan voor één van de onderstaande lasopleidingen:

Lascertificering: kennis is macht

Wij geloven sterk in de volgende uitspraak: kennis is macht. Dit wordt steeds meer onderstreept door opdrachtgevers. Zo zien wij het steeds vaker voorkomen dat opdrachtgevers van hun werknemers verwachten dat ze op de hoogte zijn van actuele normen, regelgeving, technieken en hogere eisen. Kortom: opdrachtgevers verlangen gekwalificeerde lassers die gespecialiseerde kennis en vaardigheden met zich meebrengen. Wil jij een gekwalificeerde lasser zijn? Behaal dan direct jouw lascertificering bij De Groot LPMW Lasinstituut. Meer informatie omtrent lascertificeringen vind je hier. Je vindt hier onder andere meer informatie over lasserskwalificaties en lesmethodekwalificaties.

Meld je aan bij De Groot LPMW Lasinstituut

Met een hoog slagingspercentage, ervaren lasinstructeurs ?n flexibele praktijklessen zijn wij d? lasopleider van Nederland. Volg daarom direct een lasopleiding in Utrecht bij De Groot LPMW Lasinstituut. Bij enige vragen of voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag gericht met je mee!

Om op de hoogte te blijven van onze lasopleidingen, kun je jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. Met regelmaat ontvang je dan van ons interessante vakinformatie, informatie omtrent onze lasopleidingen ?n mooie aanbiedingen!

Vestiging Utrecht (Hofclub)
Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht
+31 (0) 88 13 44 555
info@lasinstituut.nl