Leren lassen

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil jij professioneel leren lassen? Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je terecht voor een diversiteit aan lasopleidingen op elk gewenst niveau. Van beginnende tot gevorderde lassers, wij zorgen ervoor dat jij het gewenste lasdiploma behaalt!

Cursus lassen voor beginners en gevorderden

De Groot LPMW Lasinstituut is NIL-erkend. Als één van de grootste lasopleidingscentra van Nederland zijn wij bij uitstek d? specialist om jou te leren lassen. Wij bieden alle NIL-lasopleidingen, lascertificeringen ?n kaderopleidingen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld vakbekwaam worden in één van de volgende lastechnieken:

Lascursussen op ieder gewenst moment

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om een training te volgen. Het is daarom mogelijk om bij De Groot LPMW Lasinstituut praktijklessen in de avond en in het weekend te volgen. Zodoende kun je door onze flexibiliteit de gewenste lasopleiding op ieder gewenst moment volgen.
Verder denken wij graag met je mee om de lascursus op jouw wensen en behoeften af te stemmen. Het is met andere woorden mogelijk om een lascursus te volgen met een specifiek trainingsprogramma voor jou. Bij interesse verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Leren lassen als hobby of professioneel

Schrijf jezelf direct in bij De Groot LPMW Lasinstituut voor één van onze lasopleidingen en behaal in korte tijd jouw lasdiploma! Met onze ervaren lasinstructeurs is leren lassen nog nooit zo makkelijk geweest!
Bij Het Lastinstituut staat professionaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij waarderen het daarom zeer wat klanten over onze diensten te vertellen hebben. Onze reviews vindt u hier. Ideaal om alvast met De Groot LPMW Lasinstituut kennis te maken!

Locaties

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden.