NIL lasopleiding

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Voor het volgen van NIL lasopleidingen ben je aan het juiste adres bij De Groot LPMW Lasinstituut. Kijk de mogelijkheden onder inschrijven en meld je direct aan voor één van onze NIL lasopleidingen. Met ervaren lasinstructeurs behaal je in korte tijd jouw lasdiploma!

MAG lassen, MIG lassen, BMBE lassen en nog veel meer

Als NIL erkend lasopleidingsinstituut kun je uitstekend bij ons terecht voor het behalen of verlengen van jouw lasdiploma. Schrijf jezelf direct in voor één van de volgende NIL lasopleidingen:

Vakbekwaam worden in lassen

Naast NIL lasopleidingen bieden wij ook lascertificeringen aan. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat lassers voldoen aan bepaalde keuringsvoorwaarden. Gedacht kan worden aan PED, EN-ISO 3834 en EN 1090. Lassers kunnen met behulp van deze keuringsvoorwaarden aantonen dat ze over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Wil je jouw lasserskwalificatie of lesmethodekwalificatie behalen? Meer informatie omtrent lascertificeringen vind je hier.

Behaal je lasdiploma bij De Groot LPMW Lasinstituut

Door de jaren heen hebben al vele lascursisten hun lasdiploma behaald bij De Groot LPMW Lasinstituut. Lascursisten kiezen voor ons lasopleidingsinstituut vanwege de volgende kenmerken: hoog slagingspercentage, ervaren lasinstructeurs ?n flexibele lessen. Bovendien is het bij ons mogelijk om een lascursus op locatie te volgen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. Door gericht met je mee te denken, weten wij altijd voor iedereen de gewenste lascursussen te ontwikkelen.

Schrijf jezelf in voor een NIL lasopleiding

Via inschrijven kun je jezelf direct aanmelden voor een NIL lasopleiding. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen. De Groot LPMW Lasinstituut: h?t lasopleidingsinstituut van Nederland!