Opfrisdag VTw2

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Ben jij in het bezit van een officieel DNV-GL certificaat Visueel Lasinspecteur VTw2? Dan weet je waarschijnlijk dat je jaarlijks aan een aantal verplichtingen moet voldoen om te waarborgen dat het certificaat gedurende een periode van tien jaar zijn geldigheid behoudt. Op het document zelf staat weliswaar een geldigheid van tien jaar vermeld, je dient echter ook jaarlijks actie te ondernemen om het certificaat geldig te houden. Tijdens onze Opfrisdag VTw2 helpen we jou om te zorgen dat je aan al je jaarlijkse verplichtingen voldoet.

Welke verplichtingen heeft een lasinspecteur VTw2?

Naast de vijf- en tienjaarlijkse verlengingen van je certificaat VTw2, dien je bewijs aan te leveren van de verplichte jaarlijkse acties:

  • Inspecties van zowel een stompe lasverbinding als hoeklas, officieel gerapporteerd in het logboek
  • Jaarlijkse oogmeting uitgevoegd door optometrist of andere gerechtigde

Tijdens onze Opfrisdag VTw2 beiden wij jou de gelegenheid om elk van bovenstaande zaken voor dat jaar in orde te maken. Daarnaast hebben we een interessant programma samengesteld, welke is bedoeld om je theoretische kennis op peil te houden en van gedachte te kunnen wisselen met onze experts.

Opfrisdag VTw2Kom jij naar onze Opfrisdag VTw2?

Naast de jaarlijkse verplichtingen, waarvoor op onze Opfrisdag VTw2 voldoende gelegenheid is, en de leerzame verdiepingsles om de theorie nog eens op te halen, is onze Opfrisdag VTw2 een uitgelezen kans om eens van gedachte te wisselen met andere professionals uit de sector. Jaarlijks organiseert De Groot LPMW Lasinstituut diverse bijeenkomsten voor de Opfrisdag VTw2, vanaf onze diverse opleidingslocaties in Nederland. De Terugkomdag is toegankelijk voor iedereen, en niet enkel bedoeld voor onze eigen oud-cursisten. Wil je meer weten? Neem dan nu contact op met onze binnendienst via 088 – 13 44 555 of stuur een mailtje naar info@lasinstituut.nl.

Voor actuele data kun je onze opleidingskalender raadplegen. Aanmelden of meer informatie via onderstaande button:

Terugkomdag Lasinstituut