Opleiding IWT of IWE volgen met KMO-subsidie, nu bij het Lasinstituut

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Opleidingsaanbod Lasinstituut, nu met KMO-portefeuille

Om ondernemingen in Vlaanderen te ondersteunen in bepaalde processen die samenhangen met het bevorderen van ondernemerschap of het stimuleren van groei en innovatie, heeft het VLAIO (agentschap innoveren en ondernemen in Vlaanderen) de KMO-portefeuille in het leven geroepen. Vlaamse ondernemingen kunnen via het VLAIO een aanvraag indienen voor ondersteuning vanuit de KMO-portefeuille.

Kaderopleidingen bij het Lasinstituut

Het Lasinstituut is marktleider in Nederland op het gebied van kaderopleidingen en opleidingen voor visuele lasinspectie. Daarnaast verzorgen wij lasopleidingen op elk niveau en voor elk lasproces, lascertificeringen onder elke normering en helpen we talloze organisaties met overige las-technische vraagstukken. Bij het Lasinstituut bieden we inmiddels bijna het volledige scala aan IIW opleidingen aan:

Met name onze opleidingen S-MLT en IWT vinden veel aftrek bij Vlaamse kandidaten. Dit heeft een aantal oorzaken:

  1. De kosten voor deze- en andere kaderopleidingen ligt in Nederland fors (soms wel 50%) lager
  2. Onze hoofdlocatie in Nederland is gelegen in Breda, dat slechts op 30 minuten van Antwerpen ligt
  3. De toelatingseisen voor de opleiding IWT zijn in Nederland soepeler. Dit geldt zowel voor rechtstreeks instromen, als de mogelijkheid om via een schakelcursus deel te nemen wanneer een kandidaat niet rechtstreeks voldoet

Met de aansluiting bij de KMO-portefeuille en ongeëvenaarde resultaten is het Lasinstituut ook voor Vlaamse klanten hét instituut voor las-technische opleidingen, certificeringen en vraagstukken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om als Belgische kandidaat een las-technische opleiding, training of certificering te doen in Nederland? Neem contact op met onze binnendienst via 088-1344555 of stuur een mailtje naar info@lasinstituut.nl