Opleiding lasser

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Een opleiding tlasser volgen om vakbekwaam te worden in één van de lastechnieken? Bij De Groot LPMW Lasinstituut kun je terecht voor een diversiteit aan opleidingen voor lassers. Schrijf jezelf direct in of neem contact op voor meer informatie. Als NIL-erkend lasopleidingscentrum hebben wij al vele mensen mogen opleiden tot professionele lassers

Cursus lassen bij De Groot LPMW Lasinstituut

Afhankelijk van de gewenste lastechniek kun je bij ons terecht voor de volgende lasopleidingen:

Professionele lasser worden

Om een professionele lasser te worden, is het verder van groot belang om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en actuele normen. Met behulp van lascertificeringen kun je als lasser aangeven dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Lassen is een vak apart. Zorg er daarom voor dat je altijd beschikt over de juiste lascertificering. De Groot LPMW Lasinstituut biedt een groot scala aan mogelijkheden om jezelf te certificeren. Gedacht kan worden aan:

  • Lasserskwalificatie;
  • Lasmethodekwalificatie;
  • Aanvragen LK/LMK.

Schrijf je in voor een opleiding tot lasser

Een opleiding tot lasser volg je bij De Groot LPMW Lasinstituut. Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Wil je liever een lascursus volgen die volledig aangepast is op jouw wensen en behoeften? Hiervoor verzoeken wij je om direct te bellen naar: +31 (0)88-1344555 of te mailen naar: info@lasinstituut.nl.

Opleiding lasser: blijf op de hoogte

Om de hoogte blijven van De Groot LPMW Lasinstituut, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan interessante vakinformatie, informatie over lasopleidingen en workshops ?n mooie aanbiedingen. Kortom: ideaal om jouw opleiding tot lasser vakkundig te voltooien!