SMLT opleiding

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je de opleiding International Welding Technologist (IWT) volgen, maar beschik je over onvoldoende kennis? Volg dan de Schakelcursus Middelbare Lastechniek (SMLT opleiding) bij De Groot LPMW Lasinstituut. Als d? grootste lasopleider van Nederland heten wij je graag van harte welkom op onze locatie. Schrijf jezelf direct in voor onze SMLT opleiding of neem contact op voor meer informatie!

Belangrijke informatie omtrent onze SMLT opleiding

Wij hebben al vele lascursisten mogen ontvangen voor de Schakelcursus Middelbare Lastechniek. De volgende informatie is belangrijk omtrent deze lasopleiding:

Examinering

Halverwege het cursusjaar zullen de eerste examens afgenomen worden. Dit zijn de vakken Wiskunde en Elektrotechniek. De overige vakken zullen worden afgenomen aan het einde van de cursus. Slaag je voor onze SMLT opleiding? Dan ben je toelaatbaar voor de opleiding International Welding Technologist. Met dit certificaat toon je aan jouw omgeving aan dat je beschikt over de benodigde laskennis omtrent EN 1090, NEN-EN-ISO 3834 en EN-ISO 1473. Kortom: noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de benodigde normen en regelgeving in de lastechniek!

Inschrijven bij De Groot LPMW Lasinstituut

Ben je overtuigd en wil je direct vakbekwaam in lassen worden? Schrijf jezelf dan in of neem contact op voor meer informatie. Je kunt De Groot LPMW Lasinstituut bereiken via 088-1344555 en info@lasinstituut.nl.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot h?t lasopleidingsinstituut van Nederland. Om alvast kennis te maken met onze lasopleidingen, kun je een kijkje nemen op Facebook of jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Ga naar de opleidingspagina