SMLT

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Wil je de Schakelcursus SMLT volgen? Dan ben je aan het juiste adres bij De Groot LPMW Lasinstituut! Als d? grootste lasopleider van Nederland kun je uitstekend bij ons terecht voor een diversiteit aan lasopleidingen. Schrijf jezelf direct in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je vakbekwaam in lassen wordt!

Schakelcursus International Welding Technologist

Indien je onvoldoende vooropleiding hebt voor de opleiding tot International Welding Technologist (IWT), kun je bij ons de Schakelcursus Middelbare Lastechniek (SMLT) volgen. De volgende kenmerken zijn van belang voor deze lasopleiding:

Verder is het belangrijk om te weten dat de groepsgrootte varieert van 6 tot 14 deelnemers. Dit is gebruikelijk om onze lascursisten goed te kunnen ondersteunen tijdens de lascursus.

Vervolgopleiding: IWT

Na het slagen voor de Schakelcursus SMLT ben je toegelaten voor de opleiding International Welding Technologist (IWT). Als NIL-erkend lasopleidingsinstituut heten wij je graag van harte welkom voor onze IWT opleiding.

Met het certificaat van de vervolgopleiding IWT toon je aan dat je beschikt over de benodigde laskennis omtrent EN 1090, NEN-EN-ISO 3834 en EN-ISO 1473. Daarnaast ben je met dit certificaat lascoördinator volgens EN ISO 14731. Meer informatie omtrent onze IWT opleiding vind je onder International Welding Technologist.

Schrijf jezelf direct in voor de Schakelcursus SMLT

Heb je vragen over de Schakelcursus SMLT? Neem dan contact met ons op en stel jouw vragen. Onder inschrijven kun je jezelf direct aanmelden. De Groot LPMW Lasinstituut: d? lasopleider van Nederland!

Om alvast kennis te maken met ons lasopleidingsinstituut, kun je jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je een kijkje nemen op Facebook voor meer informatie over De Groot LPMW Lasinstituut.

Ga naar de opleidingspagina