Terugkomdag Lascoördinator

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Als Lascoördinator EWCP (NIL) of IWC (DNV) beschik je naast het desbetreffende diploma mogelijk over een certificaat vakbekwaamheid. Middels dit certificaat toon je aan jaarlijks de benodigde inspanningen te leveren om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Aan de hand van onze Terugkomdag Lascoördinator stelt De Groot LPMW Lasinstituut je in staat een aantal punten te verzamelen, die je kunt bijschrijven ter verlenging van je certificaat vakbekwaamheid. De Terugkomdag Lascoördinator is niet uitsluitend bedoelt voor Lascoördinator. Ook Visueel Lasinspecteurs (VTw2) kunnen aan de hand van deze bijeenkomst de zaken regelen die nodig zijn om het behaalde certificaat in stand te houden. Ook voor middelbaar lastechnici voor lasinspecteurs IWI is het mogelijk een aantal punten te verzamelen ten behoeve van het certificaat vakbekwaamheid (EWCP, MLT, etc.). De Terugkomdag Lascoördinator is een interactieve bijeenkomst, bedoeld om kennis te delen met vakgenoten en gezamenlijk het kennisniveau naar een hoger plan te tillen.

Terugkomdag Lasco?rdinatorProgramma Terugkomdag Lascoördinator

Elk jaar gaan we bij De Groot LPMW Lasinstituut op zoek naar een dankbaar en actueel onderwerp voor de jaarlijkse Terugkomdag Lascoördinator. Dit jaar (2020) staan we uitgebreid stil bij het onderzoeksrapport dat naar buiten is gekomen over het instorten van het dak van het AFAS Stadion te Alkmaar. Tijdens de presentatie wordt input van kandidaten aangemoedigd om interessante discussies op gang te brengen. Naast de verdiepingsles (presentatie) is er gelegenheid om met andere professionals uit de sector van gedachten te wisselen. Ook kunnen Lascoördinatoren die tevens beschikken over een certificaat VT-w2 middels de verplichte oogmeting en gelegenheid voor beide inspecties aan hun jaarlijkse verplichtingen voldoen. De terugkomdagen starten om 9:00 en duren tot respectievelijk 16:00 uur.

Zorg dat je erbij bent!

Via onze opleidingskalender kun je de actuele data terugvinden voor onze Terugkomdag Lascoördinator. Direct inschrijven en meer informatie vind je terug via onderstaande knop:

Terugkomdag Lasinstituut

Naast je certificaat vakbekwaamheid ook je lascertificaten (of die van je medewerkers) up-to-date houden? Bekijk ons digitale platform Lascertificaat.nl, d? online tool voor het beheer van je lascertificaten.