Terugkomdag VTw2

Hoog slagingspercentage
NIL-erkend diploma
Extra veel praktijkles
Flexibele tijden
Ook op locatie

Zien we jou dit jaar bij onze Terugkomdag VTw2? Als certificaathouder Visueel Lasinspecteur lvl 2, dien je jaarlijks aan een aantal verplichtingen te voldoen om te zorgen dat je certificaat geldig blijft. Zo word je als Visueel Lasinspecteur geacht elk jaar je zicht vermogen te laten onderzoeken tijdens een officieel goedgekeurde oogmeting. Daarnaast wordt van jou als inspecteur verwacht dat je jaarlijks ten minste één stompe lasverbinding en één hoeklas inspecteert, en officieel vastlegt in het zogeheten logboek. Het door DNV-GL geaccrediteerde certificaat VTw2 heeft een geldigheid van tien jaar. Gedurende deze tien jaar dien je steeds jaarlijks aan bovengenoemde verplichtingen te voldoen. Een eenvoudige manier om aan al je jaarlijkse verplichtingen te voldoen is om deel te nemen aan onze jaarlijkse Terugkomdag VTw2.

Terugkomdag VTw2Waarom kiezen voor de Terugkomdag VTw2?

Het doel van onze Terugkomdag VT-w2 is drieledig:

  • Voldoen aan jaarlijkse verplichtingen ter verlenging certificaat VTw2
  • Kennis op peil houden dankzij de ofris-/verdiepingsles
  • Kennismaken/bijpraten met vakgenoten

Tijdens de Terugkomdag VTw2 krijg je alle gelegenheid om een oogmeting te laten afnemen door een erkende optometrist en kunnen tevens de verplichte inspecties worden uitgevoerd. Daarnaast hebben we een interessant programma waar aan de hand van een leerzame presentatie de stof nog eens wordt opgefrist. Tot slot is er voldoende ruimte om met andere deelnemende vakgenoten het gesprek aan te gaan, en kennis/idee?n/ervaringen uit te wisselen.

Wil jij erbij zijn?

Bij De Groot LPMW Lasinstituut verzorgen we jaarlijks diverse bijeenkomsten voor een Terugkomdag VTw2. Met vestigingen in Breda, Rotterdam, Sevenum, Sliedrecht, Middelburg en Utrecht, is er altijd een terugkomdag bij jou in de buurt! Een actueel overzicht van onze geplande data/locaties kun je terugvinden op onze opleidingskalender.

Direct inschrijven en meer informatie over het programma van onze Terugkomdag VTw2 kun je terugvinden via onderstaande button:

Terugkomdag Lasinstituut
Terugkomdag VT-w2