Nieuws

Cursisten aan het woord: Mitchel Hendrikx, TIG 3 RVS

By 17 januari 2019 februari 21st, 2020 No Comments

Vorige maand spraken wij met Houdini Soplanit die op dat moment bij ons de cursus VT-w2 volgde in Breda. Voor diegenen die na het lezen van het vorige artikel erg benieuwd zijn naar het resultaat: Houdini is geslaagd!

Deze week zitten we met Mitchel Hendrikx, die al een slordige 10 jaar werkzaam is als lasser voor Tummers Machinebouw. Mitchel is getrouwd en recentelijk gezegend met een dochtertje van inmiddels 4 maanden oud.

Hoe ben je hier terechtgekomen?

Op aanraden van een bekende, die zeer positief was over jullie organisatie en kwaliteit van lesgeven.

Waarom TIG-lassen niveau 3?

Samenloop van omstandigheden! Ik had mij aanvankelijk ingeschreven voor TIG niveau 2 RVS. Na enkele lessen bleek echter dat ik direct kon doorpakken met niveau 3. Er is even contact geweest tussen mijn werknemer en jullie opleidingsco?rdinator, waarna alles is omgezet voor niveau 3.

Netjes hoor! Hoe gaat het tot dusver?

Ja het bevalt uitstekend! Ik vind het een leuke opleiding en word goed begeleid. Ik ben erg blij dat mijn werkgever bereid is om echt te investeren in haar personeel en mee te denken met betrekking tot mijn persoonlijke ambities.

En waar gaan die ambities je brengen, hoop je?

Op dit moment vind ik het belangrijk om mijn laswerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Ik heb inmiddels aardig wat laservaring, en hoop dit de komende jaren nog wat uit te bouwen. Uiteindelijk hoop ik vanuit de praktijk een stap te kunnen maken richting een meer co?rdinerende rol.

Hoe zie je dat voor je?

Op termijn zou ik graag deelnemen aan de IWT, waarmee ik ook de theoretische kant van mijn vak beter ga begrijpen en hopelijk naar een leidinggevende rol kan groeien.

Klinkt goed Mitchel. We wensen je enorm veel succes met je opleiding, en hopen nog veel meer van je te gaan horen!