Homepage Rij 2

Een kijkje in de keuken: Kwalificeren bij Van de Klundert

By 5 juli 2019 februari 21st, 2020 No Comments

Afgelopen maand hebben we weer een mooi project mogen afronden voor onze klant Van de Klundert Plaatwerk & Constructie. Voor een grote klus moesten bij Van de Klundert diverse kwalificaties gelast worden voor zowel proces 135 als proces 141. Afnames werden uitgevoerd onder accreditatie van DNV-GL door onze eigen lasdeskundige Andr? Forman.

Het ging hier om kwalificaties op zowel medewerkers- als bedrijfsniveau, waarbij de lasserkwalificaties (LK’s) conform de NEN-EN-ISO 9606-1:2017 zijn uitgevoerd, en de lasmethodekwalificaties (LMK’s) volgens de NEN-EN-ISO 15614-1.

Bij De Groot LPMW Lasinstituut verzorgen we naast een breed scala aan opleidingen (kader/praktijk/inspectie) en workshops, certificering op alle niveaus. Van ‘eenvoudige’ lasserkwalificaties, tot de meest complexe kwalificatietrajecten onder de ISO, AWS en ASME.

Wil jij meer weten over onze mogelijkheden, of klankborden over een las-technisch vraagstuk binnen jullie organisatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.