Home Rij 1Nieuws

Geslaagde(n) dag in Breda met de diploma uitreiking NIL Kader

By 23 september 2022 oktober 13th, 2022 No Comments
iiw

Een feestelijke bijeenkomst voor onze kaderkanjers!

Eerder deze maand hebben we samen met een mooie groep lasprofessionals stilgestaan bij een aantal interne en externe ontwikkelingen in de markt, tijdens onze open dag in Breda.

Peter van Haren van MME Group trapte af met een interessante presentatie over NDO bij EN 1090-projecten, gevolgd door een kijkje in onze nieuwe online leeromgeving; de Lasinstituut Academy. Na een korte uitleg inzake de bijzonder geavanceerde systemen van Xiris Automation Inc., doken we met zijn allen de werkplaats in voor een aantal practica en demonstraties.

Met het programma van de open dag achter de rug, was het de beurt aan onze alumni. Een totale groep van maar liefst 64 geslaagden voor onze kaderopleidingen vonden wij reden voor een feestelijke bijeenkomst. Het overgrote deel van de kandidaten kon (al dan niet samen met partner) aanwezig zijn voor de diploma-uitreiking, en heeft samen met ons het glas geheven op de schitterende resultaten.

Hieronder een aantal foto’s van deze dag. We bedanken iedereen (spreker, geïnteresseerde, geslaagde en eventuele aanhang) voor een heerlijke zomerse dag, en hebben een aantal van jullie deze maand al weer terug in de schoolbanken voor de vervolgopleiding.

Wil jij meer informatie over onze kaderopleidingen? Bij het Lasinstituut verzorgen we het volledige scala aan NIL-kaderopleidingen, van de meesterlasser (IWP) tot de Laspraktijkingenieur (IWE). Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk het volledige aanbod via onderstaande button:

Kaderopleidingen

Leave a Reply