Home Rij 1Nieuws

Onze VT-w1 & 2, nu met gratis inspectiekoffer en handige pocket!

By 28 augustus 2020 mei 20th, 2021 No Comments

Bij De Groot LPMW Lasinstituut zijn we doorlopend bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. Denk hierbij aan het actualiseren/finetunen van het curriculum van onze opleidingen, implementeren van nieuwe lesmethodiek (gegoten werkstukken, cursus op afstand, etc.) en het uitbreiden van de nazorg van onze alumni.

Met onze Terugkomdag VT-w2 & Lascoördinator creëren we een mooie gelegenheid voor certificaathouders om aan hun jaarlijkse verplichtingen (t.b.v. verlenging certificaat) te voldoen. Op vrijdag 28 augustus was het weer tijd voor een Terugkomdag, ditmaal volledig in het teken van de instorting van het dak van het AFAS Stadion te Alkmaar in 2019.

Hieronder de foto’s van onze terugkomdag op 28 augustus:

Terugkomdag VT-w2
Terugkomdag VT-w2
VT-w2

Naast onze eigen terugkomdagen, bieden wij de mogelijkheid een Terugkomdag te organiseren bij jouw op locatie. Meer weten? Lees meer via onderstaande button!

Terugkomdag VT-w & EWCP
Terugkomdag VTw2
Opfrisdag EWCP
Responsible Welding terugkomdag

Septemberactie VT-w1 & VT-w2!

De Groot LPMW Lasinstituut leidt elk jaar een slordige 200 Visueel Lasinspecteurs op, en onze resultaten liegen er niet om! Met een slagingspercentage van boven de 90% mogen we ons inmiddels de lasinspectie-opleider van Nederland noemen. Voor wie bovenstaande niet genoeg aanleiding is om voor ons te kiezen, hebben we de maand september een schitterende actie bedacht:

Wie zich in de maand september aanmeldt voor onze opleiding VT-w1 of VT-w2, ontvangt van ons een oerdegelijke inspectiekoffer, evenals onze eigen inspectiepocket boordevol handige tips & tricks en relevante documentatie.

Planning 2021 VT-w1 & VT-w2

  • VT-w2 snelcursus in Breda: 1 t/m 8 juni 2021
  • VT-w2 avondopleiding in Rotterdam: 15 september 2021
  • VT-w2 dagopleiding in Sevenum: 24 september 2021
  • VT-w2 snelcursus in Breda: 6 t/m 13 oktober 2021
  • VT-w2 snelcursus in Utrecht: 20 t/m 27 oktober 2021

Leave a Reply